maandag 16 november 2009

Vroege kerstknutsels

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het maken van deze twee schatjes. Een mirakel, want stof en naaien zijn niet echt aan mij besteed. Toch ben ik blij met het resultaat en kriebelt het om er nog een paar te maken.

Voor wie het ook eens wil proberen: de patroontjes kan je vinden in "Mijn creatieve hobby" nr 42. Boekje en materialen natuurlijk te verkrijgen bij die leuke hobbyzaak in de Jezusstraat ;)

zaterdag 7 november 2009

Cupcakes

Gisteren samen met de kids nog wat geoefend in het taarten-decoreren. We oefenden in het klein op deze cupcakes. Hieronder zie je onze creaties.
En zoals je zien zijn de cuttlebug embossingmallen ook handig bij het taartversieren!

donderdag 5 november 2009

Mmm... taart!

Nee, dit is geen aanval op mijn pogingen om af te vallen (wat trouwens toch wel goed lukt). Dit is gewoon weer iets wat ik ooit wel eens wilde leren. Tijdens mijn laatste bezoek aan het hobbysalon ontdekte ik daar een stand met materialen voor het decoreren van taarten. En ja, dan ga je verder zoeken hé. Na wat googelen en een artikel in Libelle, kwam ik bij "De taartenelf" terecht.
En afgelopen woensdag was het dan zover: ik nam deel aan mijn eerste taartenworkshop!

Dit is het resultaat. Best wel mooi hé, al zeg ik het zelf. Heb natuurlijk meteen wat materiaal meegenomen om verder te experimenteren. Dus dit taartenverhaal krijgt zeker nog een staartje.