woensdag 28 januari 2009

Awards

Onlangs kreeg ik weer enkele awards.
Dit is de lotus bloem award die ik kreeg van Akkina.
En bij deze geef ik de lotus bloem award door aan Veerle. Je mag hem zo vaak doorgeven als je wil.

En deze kreeg ik twee keer, van Jenny en van Rita. Dankjewel dames, dit doet me heel veel plezier!!!

En deze geef ik door aan

dinsdag 27 januari 2009

En nog eentje

voor mijn kerstkaartenchallenge. Voilà, nog 96 te gaan, hihi.

Stempeltje is van Penny Black, ingekleurd met copic markers, papier uit mijn (goed gevulde) restjesdoos.

Alweer een reeks

verjaardagskaartjes. En alweer Magnolia kaartjes (deze keer wel een ander stempeltje gebruikt natuurlijk). Het is weer een reeks voor de gemiddeld 15 kaartjes per maand die we versturen. Ja het is echt waar! Mijn ventje doet namelijk thuisverpleging en we hebben er de gewoonte van gemaakt om elke patiënt voor zijn/haar verjaardag een kaartje te sturen, vandaar.











woensdag 21 januari 2009

Hello Kitty birthday

Gisteren en vandaag weer lekker bezig geweest met de cricut.
Ons Kato is een grote fan van Hello Kitty, dus kon ik het niet laten om de uitnodigingen voor haar verjaardagsfeestje in Kitty stijl te maken. Zo zien ze er uit:
Wel 12 heb ik er gemaakt, oef! Nu nog even verder denken, want de traktatie (doosjes, zakjes of whatever) moet natuurlijk ook in Hello Kitty stijl zijn. Dus, wordt vervolgd...

zondag 18 januari 2009

verjaardagskaartjes

De laatste tijd heb ik weer heel wat verjaardagskaartjes gemaakt. Dat was ook nodig want wij versturen hier gemiddeld 15 verjaardagskaartjes per maand!
Gewoonlijk maak ik ze in reeksjes. Voor januari waren het allemaal "Penny Black" kaartjes. En voor februari staan deze "eenvoudige" Magnoliakaartjes op het programma.
Allemaal gemaakt met restjes en uiteraard met een magnoliastempel, ingekleurd met copic markers.

zondag 4 januari 2009

Creanijn sketch 53

Ook dit jaar gaat Creanijn verder met de wekelijkse schets. Dit is mijn bijdrage voor schets 53.


vrijdag 2 januari 2009

Hello Kitty - Cricut

Nadat de stickers op Kato haar kamer allemaal naar beneden gevallen waren, ben ik maar zelf aan de slag gegaan. Met mijn nieuwe Hello Kitty cartridge en het knalroze cricut vinyl maakte ik dit. Moet ik er nog bij vertellen dat Kato hier superblij mee was?


donderdag 1 januari 2009

Een nieuwe start

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2009. Met de start van dit nieuwe jaar, maak ik ook meteen de start voor mijn kerstkaartenchallenge. De bedoeling is dus dat ik tegen kerstmis 100 kerstkaarten gemaakt heb. Ik heb aan de rechterkant weer een tellertje gezet zodat jullie allemaal kunnen meevolgen.
Ziezo, de start is dus gemaakt. Hieronder de eerste drie kaartjes. Je weet het of je weet het niet, maar ik werk heel graag met schetsen (zowel bij het scrapbooken als bij het kaartjes maken). Voor deze kaartjes koos ik voor de schetsen van Friday sketchers.




Alle stempelafdrukken werden ingekleurd met de Copic ciao markers.