maandag 28 april 2008

Challenge tijdschriftenschets (vervolg)

Weet je nog, een tijdje geleden heb ik jullie uitgedaagd om een layout te maken op basis van een pagina uit een tijdschrift. Een aantal onder jullie liet weten dat dit niet eenvoudig was, maar enkele straffe scrappers hebben er zich toch aan gewaagd. Ziehier het resultaat:


Virginie
Enny

Karin


Natascha


Omdat er maar 4 inzendingen waren, heb ik besloten om jullie allemaal een kleine beloning te geven. (mail me even je adres zodat ik het prijsje kan opsturen)

Oh jee oh jee

wat is het alweer lang geleden!
Waar ben ik mee bezig geweest? Helaas niet met scrappen :(
Nee, het feit dat ik terug ben beginnen werken vroeg toch heel wat aanpassingen in ons gezinsleven. Daarbovenop zijn we de laatste weken bezig geweest met het plaatsen van rolluiken (wat toch heel wat stof en kuiswerk met zich meebracht). Dus bleef er helaas pindakaas weinig vrije tijd over om te knutselen. Ik heb wel enkele kaartjes gemaakt, maar het scrappen is jammer genoeg wat aan de kant geschoven.
Momenteel ben ik dan weer bezig met de "dino" traktaties voor Thijs zijn verjaardag in de klas (foto's volgen).
Hopelijk is er binnenkort weer meer scraptijd over zodat ik nog eens wat kan laten zien.

Tot....

zondag 6 april 2008

Challenge tijdschriftenschets

Zoals jullie misschien al weten, maak ik bij het scrappen heel graag gebruik van schetsen. Natuurlijk zijn het heel wat leuke "sketch" websites te vinden (bv Creanijn schetsen, Pagemaps), maar soms zie je ook leuke schetsen in tijdschriften. Zo vond ik deze in het tijdschrift "Nest". Nu zou ik jullie deze maand willen uitdagen om een layout te maken op basis van deze tijdschriftpagina. Wat moet je doen? Je maakt dus een layout op basis van bovenstaande pagina en plaatst hem ergens op het net (bv op je blog of in een online fotoalbum). Laat dan een reactie achter op dit bericht en vermeld daarin waar je layout te bekijken is. (graag voor 28 april)
En om jullie nog wat aan te moedigen zal ik onder de inzenders een leuk prijsje verloten.

woensdag 2 april 2008

Pipoos

Nadat einde december mijn eigen winkeltje gesloten werd, moest ik weer op zoek naar werk. En enkele weken geleden vond ik dat! Het ging echt per toeval. Bij een van mijn bezoekjes aan het shopping center ging ik naar gewoonte even bij Pipoos binnen. Daar zag ik een affiche hangen: "verkoopster gezocht". Natuurlijk aarzelde ik geen moment en meldde ik me aan. Meteen mocht ik een gesprekje doen met de winkelverantwoordelijke en een paar dagen later kreeg ik de melding dat ik was aangenomen.
Gisteren (jaja het was op 1 april, maar zeker geen grap) ben ik dan mijn eerste dag gaan doen.
Ik moest beginnen om 13u45. Gelukkig waren er enkele leveringen geweest, dus ik had meteen mijn handen vol met prijzen en in de rekken plaatsen. Tussendoor moest ik een beetje meevolgen aan de kassa, en ja hoor, na drie klanten mocht ik het al alleen doen. De rest van de dag heb ik nog veel kassa gedaan (wat ik niet verwacht had voor de eerste dag). Moest ook al ineens werken tot sluitingstijd en bijgevolg mee kas maken en afsluiten. Het was echt een berg informatie die gisteren in mijn kopje moest, en nu hoop ik maar dat het er vandaag nog in zit. We zullen wel zien. De collega’s (die ik gisteren gezien heb) zijn in ieder geval heel tof, en dat is ook al veel waard.
Allé, vandaag weer blij terug!